Rukavice
Zaštitna obuća
Zaštitna i radna odeća
Zaštita glave i lica
Zaštitne naočare
Zaštita sluha
Zaštita disajnih organa
Zaštita od pada
Jednokratna upotreba
Zaštita za zavarivanje
Zaštita od izliva tečnosti
Ronilačka oprema
Bezbednost na putu
Ostalo
Reklamni materijal

zastitne rukavice


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Zaštitne rukavice Falcon

Pletene, najlon/poliester, sa polimerskim ojačanjima, leva - desna. Rukavice se koriste u građevinskoj industriji, mašinskoj industriji, itd.

Zaštitne rukavice Finch

Pamučne, crne, sa manžetnom. Rukavica se koristi u tekstilnoj, drvnoj industriji i poljoprivredi

Zaštitne rukavice Firefinch

Goveđa koža, dlan šareni, nadlanica i manžetna platno bele boje, ojačanje na dlanovima, zimska postava. Najčešće se koristi u građevinskoj industriji.

Zaštitne rukavice Flamingo

Zatvorene, močene cele u PVC sa slojem poliuretana, dužine 35 cm, signal narandžasta boja. Otporna na ulje, sa zimskim uloškom, pogodna za hladnjače Rukavice se koriste u industriji termootporne pogodne za rad u hladnjači

Zaštitne rukavice Flicker

Pamuk/najlon sa slojem poliuretana i impregniranim ugljanim vlaknima, elastična manžetna, . Najčešće se upotrebljava u elektronskoj industriji, lakoj industriji, za precizne poslove, itd.

Zaštitne rukavice Francolin A

Goveđa koža obostrano, pamučna postava na dlanu. Rukavica se koristi u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi, na radnim mestima gde je potrebna zaštita kompletne šake.

Zaštitne rukavice Francolin B

Rukavice od goveđe kože obostrano, tamne boje, sa pamučnom postavom za upijanje znoja. Koriste se u građevinskoj industriji, poljoprivredi...

Zaštitne rukavice Francolin Strong

Goveđa koža, ojačanje od goveđeg špalta na dlanu, palcu i kažiprstu, pamučna postava. Rukavica se koristi u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi, na radnim mestima gde je potrebna zaštita kompletne šake.

Zaštitne rukavice Fulmar

Pletene, kombinacija DYNEMMA/najlon,zaštita od sečiva, prsti i dlanovi sa slojem poliuretana, bele boje. Veličina 7-11. Rukavice pletene kombinacija DYNEEMA/ NAJLON koriste se u industruji za zaštitu od sečiva

Zaštitne rukavice Gadwall

Bešavne pletene od Kevlara, srednje težine. Rad sa staklom, oštrim panelima. Rukavice od kevlara sa manžetnom srednje težine. Pogodne za rad sa staklom, oštrim predmetima i panelima.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Valid HTML 4.01 Transitional