Rukavice
Zaštitna obuća
Zaštitna i radna odeća
Zaštita glave i lica
Zaštitne naočare
Zaštita sluha
Zaštita disajnih organa
Zaštita od pada
Jednokratna upotreba
Zaštita za zavarivanje
Zaštita od izliva tečnosti
Ronilačka oprema
Bezbednost na putu
Ostalo
Reklamni materijal

zastitne rukavice


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Zaštitne rukavice Vireo

Pamučne/najlonske, dlan i prsti sa tankim slojem nitrila, paropropusne, umanjuje efekat znojenja šake, elastična manžetna, otpornost na ulja i masti. Primenjuju se pri radu sa elektronikom, preciznim radovima, lakšim poslovima u proizvodnji...

Zaštitne rukavice Weld

Rukavice sa pet prstiju dužine 35cm proizvedene od goveđe kože svetle boje na dlanu i goveđeg špalta na nadlanici, ojačanje od goveđe kože na dlanu i palcu, manžetna od goveđeg špalta, šivene kevlarskim koncem. Koriste se za zavarivanje.

Zaštitni narukav Pochard

Bešavni narukav od Kevlara, dužine 25, 36 ili 56 cm. Otporni na sečenje, varnice i visoke temperature. Za rukovanje metalnim pločama i šipkama, u proizvodnji stakla, za zavarivanje Narukav od kevlara otporan na varnice, sečenje i visoke temperature koristi se za rukovanje metalnim pločama i šipkama, u proizvodnji stakla, za zavarivanje.

Zaštitni Neptune Kevlar Sleeves

Bešavni Kevlar rukavi, otporni na sečenje i povišene temperature. Za rukovanje metalnim pločama i šipkama, u proizvodnji stakla, za zavarivanje, 25cm.

Zaštitni Neptune Kevlar Sleeves

Bešavni Kevlar rukavi, otporni na sečenje i povišene temperature. Za rukovanje metalnim pločama i šipkama, u proizvodnji stakla, za zavarivanje, 35cm.

Zaštitni Neptune Kevlar Sleeves

BešKevlar rukavi, otporni na sečenje i povišene temperature. Za rukovanje metalnim pločama i šipkama, u proizvodnji stakla, za zavarivanje,55cm.

Zš[titne rukavice Bi-Colour A87-900

Prirodni latex, močene u neopren, debljina 0.68 mm, reljefaste, flokirane sa čistim pamukom, dužina 32.3 cm, žuto-zelene. Za vazduhoplovnu industriju, u hemijskim postrojenjima, elektronici. Jake, izdržljive, smanjuju iritaciju kože. Vel. 7-11 Rukavice se koriste za vazduhoplovnu industriju, u hemijskim postrojenjima, elektronici


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Valid HTML 4.01 Transitional