Rukavice
Zaštitna obuća
Zaštitna i radna odeća
Zaštita glave i lica
Zaštitne naočare
Zaštita sluha
Zaštita disajnih organa
Zaštita od pada
Jednokratna upotreba
Zaštita za zavarivanje
Zaštita od izliva tečnosti
Ronilačka oprema
Bezbednost na putu
Ostalo
Reklamni materijal

zastitna obuca


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zaštitne cipele Strong 6219 S1

Cipela sa čeličnom kapom (200J, 15kN), jača koža, punija postava, žaba jezik protiv prodiranja vode, antistatik protivklizni đon otporan na ulja, naftu i kiseline, šok apsorber u peti. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, rudarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, magacinskim službama, itd.

Zaštitne cipele Strong 6919 S1

Duboke zaštitne cipele sa čeličnom kapom (200J, 15kN), jača koža, punija postava, žaba jezik protiv prodiranja vode, antistatik protivklizni đon otporan na ulja, naftu i kiseline, šok apsorber u peti. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, rudarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, magacinskim službama, itd.

Zaštitne cipele Strong 96939 S3 PP

Zaštitna duboka cipela sa čeličnom kapom (200J, 15kN) i čeličnim listom protiv probijanja đona, ,žaba jezik protiv prodora tečnosti, jača koža, punija postava, antistatik đon otporan na ulja, naftu i kiseline, prednji deo đona povišen radi veće otpornosti gornjišta na habanje, šok apsorber u peti, S3 - vodoodbojna koža. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, rudarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, magacinskim službama, itd.

Zaštitne cipele Strong Winter 6039 S3 CI

Zaštitna čizma sa zimskom postavom, sa čeličnom kapom (200J, 15kN) i čeličnim čistom protiv probijanja đona, ,žaba jezik protiv prodora tečnosti, jača koža, punija postava, antistatik đon otporan na ulja, naftu i kiseline, šok apsorber u peti, S3 - vodoodbojna koža. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, rudarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, magacinskim službama, itd.

Zaštitne cipele TPU Black Knight duboke

Duboke zaštitne cipele za profesionalnu upotrebu sa čeličnom kapom i čeličnim listom, PU/TPU đon otporan na ulja, naftu i kiseline. Građevinska industrija, automobilska industrija, mašinska industrija

Zaštitne cipele TPU Black Knight plitke

Plitke zaštitne cipele za profesionalnu upotrebu sa čeličnom kapom i čeličnim listom, PU/TPU đon otporan na ulja, naftu i kiseline. Građevinska industrija, automobilska industrija, mašinska industrija

Zaštitne cipele TPU Classic 7232 S3

Zaštitna cipela - patika sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, u magacinima, itd.

Zaštitne cipele TPU Classic 7932 S3

Zaštitna duboka cipela sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, u magacinima, itd.

Zaštitne cipele TPU Classic Sandal 7112 S1

Zaštitne sandale sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje. Koriste se na svim radnim mestima gde ne postoji opasnost od izlivanja tečnosti po nogama.

Zaštitne cipele TPU Classic Winter 7032 S3

Zaštitne čizme sa čeličnom kapom i čeličnim listom, hidrofobirana koža, moderan dizajn, komforne, lagane, otporne na niske i povišene temperature, specijalni đon otporan na abraziju, uljno i kiselo otporan, šok apsorber u peti, "Bakterbril" postava sa poboljšanom ventilacijom i antibakterijskim svojstvima, kopče za brzo odvezivanje. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, u magacinima, itd.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Valid HTML 4.01 Transitional