Rukavice
Zaštitna obuća
Zaštitna i radna odeća
Zaštita glave i lica
Zaštitne naočare
Zaštita sluha
Zaštita disajnih organa
Zaštita od pada
Jednokratna upotreba
Zaštita za zavarivanje
Zaštita od izliva tečnosti
Ronilačka oprema
Bezbednost na putu
Ostalo
Reklamni materijal

zastitna obuca


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Radne cipele Strong 6209 01

Plitke radne cipele bez čelične kape, jača koža, punija postava, žaba jezik protiv prodiranja vode, antistatik protivklizni don otporan na ulja, naftu i kiseline, šok apsorber u peti. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, rudarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, magacinskim službama, itd.

Radne cipele Strong 6909 01

Duboke radne cipele bez čelične kape, jača koža, punija postava, žaba jezik protiv prodiranja vode, antistatik protivklizni đon otporan na ulja, naftu i kiseline, šok apsorber u peti. Koriste se za rad u mašinskoj industriji, elektroprivredi, građevinarstvu, rudarstvu, poljoprivredi, automobilskoj industriji, magacinskim službama, itd.

Rancher crne

Radne PVC čizme, postava od poliestera, šok absorber u peti, antistatik, protivklizni đon otporan na ulja i ugljovodonike.

Rancher zelene

Radne PVC čizme, postava od poliestera, šok absorber u peti, antistatik, protivklizni đon otporan na ulja i ugljovodonike.

Ribarski kombinezon

Gumeni ribarski kombinezon sa kaiševima i džepom na grudima.

Safety S5

Zaštitne PVC čizme sa čeličnom kapom i čeličnim listom, postava od poliestera, šok apsorber u peti, antistatik, protivklizni don otporan na ulja i ugljovodonike. EN ISO 20345 S5

Stop Rain S5 bele

PVC cipele sa čeličnom kapom i čeličnim listom, brizgani đon lepljen i šiven sa gornjištem, don PVC/nitril otporan na ulja i ugljovodonike, šok apsorber u peti, antistatik i protivklizni. EN 345 S5

Stop Rain S5 crne

PVC cipele sa čeličnom kapom i čeličnim listom, brizgani đon lepljen i šiven sa gornjištem, đon PVC/nitril otporan na ulja i ugljovodonike, šok apsorber u peti, antistatik i protivklizni. EN 345 S5

Xtreme S3 HRO HI CI WR SRC

Duboke cipele za drvoseče otporne na prosecanje motornom testerom, kategorije III, sa kompozitnom kapom i nemetalnim zaštitnim listom, nitrilni đon otporan do 300C, puna goveđa koža 2,2-2,4mm, kožni postavljeni jezik, postava od Puratex membrane, visina cipele 23cm (mogućnost isporuke cipela visine 30cm), težina cipele (vel. 43) 2,25kg. Cipele za drvoseče.

Zaštitna Obuća Alpha S3 CI

Duboke cipele od voodbojne goveđe kože, PU đon, čelična kapa i čelični list.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Valid HTML 4.01 Transitional