Rukavice
Zaštitna obuća
Zaštitna i radna odeća
Zaštita glave i lica
Zaštitne naočare
Zaštita sluha
Zaštita disajnih organa
Zaštita od pada
Jednokratna upotreba
Zaštita za zavarivanje
Zaštita od izliva tečnosti
Ronilačka oprema
Bezbednost na putu
Ostalo
Reklamni materijal

zastita za zavarivanje


1 2

Brusačke naočare

Brusačke eloksirane naočare, bistre, aluminijum.Koriste se za zaštitu očiju prilikom brušenja...

Cobra

Automatska maska za zavarivanje, manuelno podešavanje nivoa zatamnjenja DIN 9-13, podešavanje visine maske u 5 pozicija, zamenjiva znojnica, točkić za podešavanje obima maske, lako zamenjiva polikarbonatska stakla koja štite automatski filter.Maska koristi solarnu energiju, baterije nisu potrebne. Težina maske 0,43kg. Koristi se za zaštitu očiju i lica za poslove zavarivanja.

Galaxy 3000

Automatska maska za zavarivanje, manuelno podešavanje nivoa zatamnjenja DIN 9-13, točkić za podešavanje obima maske, lako zamenjiva polikarbonatska stakla koja štite automatski filter. Maska koristi solarnu energiju, baterije nisu potrebne. Težina maske 0,49kg.

Kameleon

Automatska maska za zavarivanje, sa podešavanjem zatamnjenja od DIN 9-13, 2 mikro senzora + 4 rezervna polikarbonatna štitnika, lagana, moguće podešavanje obima maske oko glave.Koristi se za zavarivanje, u metalskoj industriji, u livnicama..

Naočare za livce

Naočare za livce, eloksirane, kobaltno staklo.Koriste ih livci za zaštitu očiju...

Naočare za livce na preklop

Naočare za livce na preklop, eloksirane, kobaltno staklo.Koriste se za zaštitu očiju radnika u livnicama.

PT 1140

Varilačke naočare na preklop sa ventilima, pravougaona stakla 108x51mm, elastična podesiva traka, polikarbonatska stakla DIN 5, unutrašnja polikarbonatska bistra stakla.Koriste se za zaštitu očiju kod zavarivanja

PT 1150

Varilačke naočare na preklop sa ventilima, mekani PVC ram, elastična podesiva traka, polikarbonatska stakla DIN 5, unutrašnja polikarbonatska bistra stakla. EN 175 Koriste se za zaštitu očiju prilikom zavarivanja

PT 2720

Naglavna varilačka maska sa ekranom na preklop, znojnicom i točkićem za podešvanje obima, stakla 108x51mm, dublji čeoni i vratni deo radi veće zaštite. Koristi se za zaštitu lica i očiju pri poslovima zavarivanja.

PT 2722

Naglavna varilačka maska sa znojnicom i točkićem za podešavanje obima, stakla 108x82mm, dublji čeoni deo radi veće zaštite. Koristi se prilikom zavarivanja da bi se efikasno zaštitili lice i oči varioca.


1 2
Valid HTML 4.01 Transitional